Galaxy Note 4'e Ait Yeni Video Yayınlandı

Uzun bir süredir satın alanların meraklı bakışları Samsung’un üstünde.  Bundan sonra kısa süre arasında çıkması beklenen ve  9 Eylül’de gerçekleştirilecek faaliyet ile tanıtılacak olan Galaxy Note 4 için bugün tekrar yeni bir video paylaşıldı. Geçtiğimiz günlerde Note 4 için paylaşılan videonun ardından yine bir video paylaşılması ise biraz enteresan fakat en ilginci emin olun bu değil.
Galaxy Note 4'e Ait Yeni Video Yayınlandı
Samsung Galaxy Note 4
Video arasında neden Samsung Galaxy Note 4‘ün öne çıkan özellikleri değil de daha çok dikkatler Galaxy Note 4 ile istikbal olan S Pen’e kaydırılıyor. Bu da kullanıcılar için biraz meraklı soru işaretlerini meydana getirmiyor desek yalan olur. TouchWiz UI arayüzü ile kullanıcılarının karşısına çıkacak olan Galaxy Note 4′ün tanıtım etkinliği için ise 9 Eylül yani muhtemelen Apple’ın da iPhone 6 modelini tanıtacağı faaliyet tarihini beklemek gerekecek.


Ek bir hatırlatma şekilde Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 yada Exynos 5 Octa SoC yonga ve işlemci kullanacak, 5.7” QHD ekranı ile kullanıcılarının karşısına istikbal.

Yorumlar