Bilgisayarınızda WhatSapp Kullanın!

Whatsapp, android cihazlarda yaygın bir şekilde kullanılmasından bu yana epey bir büyüdü ve şuan dünya genelinde milyonlarca şahıs akıllı telefonlarında kullanıyor. epey bir kullanım kolaylıklı olan bu uygulamayı sırf mobil cihazlarımızda kullanıyor olmak gerçekten üzücü bir hal. bilhassa bilgisayarda iken Whatsapp görüşmelerimizi takip etmek için sürekli telefona bakmak iş gerektiren bir durum haline geliyor. ayrıca telefonumuzun klavesinden hızlı yazmakta ayrı bir sıkıntı. gibi durumlardan ötürü Whatsapp bilgisayar üstünden kullanılabilir mi sorusu ortaya çıkıyor.
Windows for Whatsapp


Geçtiğimiz günlerde bilgidiğiniz gibi bilgisayarlarımızda sıklıkla iletişim amaçlı tercih ettiğimiz Windows Live Messenger yerini Skype’ye bırakmıştı. Bir çok aşırı msn kullanıcısı Skype kullanımına bir çeşitli alışamadığından ötürü diğer anlık mesajlaşma sistemlerine yönelmeye başlamıştı. Piyasadaki bu boşluğu ise iyi bir şekilde değerlendirebilecek olan Whatsapp’ın şuan hala herhangi bir çalışma yapmaması da epey bir ilginç bir durum. fakat, bazı metodlar ile Whatsapp uygulamasını bilgisayarlarımızda rahatlıkla kullanabiliriz. Bu konu için sizlere adım adım detaylı olarak bilgi vereceğiz.

Bluestack isimli programı bilgisayarınıza indirdikten sonra programı çalıştırın ve kurun. Programı çalıştırdıktan sonra Messaging başlığına tıklayın. Daha sonra alt tarafta yer piyasa anlık mesajlaşma uygulamaları listesi yer alacak, bu listeden Whatsapp, android cihazlarda yaygın bir biçimde kullanılmasından bu güne oldukça büyüdü ve şuan dünya genelinde milyonlarca kişi akıllı telefonlarında kullanıyor. oldukça kullanım kolaylıklı olan bu uygulamayı sadece mobil cihazlarımızda kullanıyor olmak gerçekten üzücü bir durum. bilhassa bilgisayarda iken Whatsapp görüşmelerimizi takip etmek için sürekli telefona bakmak iş gerektiren bir hal durumuna geliyor. bununla beraber telefonumuzun klavesinden hızlı yazmakta ayrı bir sorun. bu gibi durumlardan ötürü Whatsapp bilgisayar üstünden kullanılabilir mi sorusu ortaya çıkıyor.


Geçtiğimiz günlerde bildiğiniz benzeri bilgisayarlarımızda sık şekilde iletişim amaçlı kullandığımız Windows Live Messenger yerini Skype’ye bırakmıştı. Bir çok fazla msn kullanıcısı Skype kullanımına bir çeşitli alışamadığından dolayı başka anlık mesajlaşma sistemlerine yönelmeye başlamıştı. Piyasadaki bu boşluğu ise iyi bir biçimde değerlendirebilecek olan Whatsapp’ın şuan hala herhangi bir çalışma yapmaması da epey bir enteresan bir hal. fakat, bazı metodlar ile Whatsapp uygulamasını bilgisayarlarımızda rahatlıkla kullanabiliriz. Bu konu için sizlere adım adım detaylı olarak bilgi vereceğiz.

Whatsapp uygulamasını seçin. şimdi ise Whatsapp uygulamasını nereden indireceğinize dair uygulama marketleri listelenecek.

Bu listenin sol tarafında yer alan Whatsapp bölümüne tıklayarak, Whatsapp uygulamasını indirin. Uygulamayı indirilecek ve kurulacak, programı açmak için şu adımları takip edebilirsiniz ;

Menünün üst kısmında yer saha m. Apps başlığına yıklarak, yüklü olan uygulamaları görüntüleyebilirsiniz. Bu bölümden Whatsapp’a tıklayın, karşınıza yapılandırma bölümü gelecektir.

Karşımıza çıkan ekranda telefon numaramızı girebileceğimiz bir sistem çıkacak, numaramızı girdikten sonra telefonumuza gelen tasdik kodunuda sisteme girin ve aktif bir şekilde Whatsapp uygulamasını bilgisayarınızdan kullanın.

Yorumlar