Akıllı Telefonlar Artık En Yakın Arkadaşımız Oluyor!

Akıllı telefonumuz ile aramızdaki duygusal yakınlık öyle bir boyuta ulaştıki telefonumuzdan 1 gün bile ayrı kalamıyoruz. Sosyal ağlar, online oyunlar, fotoğraf çekmek ve paylaşmak artık yaşamımızın tabii bir parçası oldu. Bu gün size tanıtacağımız uygulama ise telefonunuza daha fazla bağlanmanıza sebep olacak özellikler içeriyor.
Akıllı Telefonlar Artık En Yakın Arkdaşımız Oluyor!
Düşünceli Android
Abdül Hamit Demir, Sefa Osman Küçük, Recep Ceylan ve Serkan Alabaş isimli 4 arkdaşın yaptığı bu oyunun ismi Düşünceli. Bu oyunda karşınızda sanal birisi mevcut ve siz ona ne sorarsanız size yanıt veriyor. Sizi anlayamadığı yıllarda ne sorduğunuzu ve onun doğru cevabının ne olduğunu programa öğreterek daha iyi bir kullanıocı deneyimi yaşamanız sağlanıyor. Bu öğretiyi sadece kendi Düşüncelinize veya online şekilde tüm Düşünceli bilgi bankasına gönderebiliyorsunuz.

Düşünceli`ye hatırlamak istediğiniz bir olayı zamanlayarak size bunu söylemesini sağlatabiliyorsunuz."Saat 16:00`da kreşten çocuk alınacak" gibi uyarıları da ayarlayabileceğiniz menüsüyle Düşünceli bilhassa küçükler içinde büyük ilgi görecek bu gibi görünüyor. Yazmaya yeni başlayan bir çocuğun hem harf hem sözcük hemde diyalog öğrenmesi için yoğun şekilde kullanım kolaylığına sahip olabilecek bu programın biraz geliştirlmeye ihtiyacı olsa da başlangıç için yoğun şekilde güzel bir programa olduğunu söyleyebiliriz.



Geliştiriciler  Düşünceli için şu açıklamayı yapıyor;

Canınız sıkıldığında, Sohbet etmek istediğinizde `Düşünceli` ile konuşun!
Sizinle sohbet eder
Kelime haznesini tüm kullanıcılar geliştirebilir
İsterseniz sırf kendinize hususi kelimeler ekleyebilirsiniz
Gene kendinize özel gün arasında bildirim biçiminde istikbal mesajlar ekleyebilirsiniz
Düşünceli`yi geliştirmemize yardımcı olmak için kelime eklemeniz yeterlidir
Görüşleriniz bizim için mühimdir arka dönüş yaparsanız seviniriz
Program ile alakalı sıkıntılarınız ve tavsiyeleriniz olursa mutlaka geliştiricilere ulaşarak bilgi verin. Bu tarz programların dahada artmasını bekliyor ve bu arkdaşlarımıza başarılar diliyoruz.

Yorumlar