Şifreli Görüşme

Android veya IOS sistemli bir cihazınız varsa evet şifreli görüşebilirsiniz. Nasıl mı? Sabredin ve bizi takip edin. Bu konumuzda sizlere android ve ıos sistemli cihazlarınız ile mesajlaşmaa veya sosyal medyadaki görüşmelerinizi nasıl şifreli olarak yapabileceğinizi anlatacağız. Artık her şeyiniz gizli kalacak.


Android Şifreli Görüşme
Uygulama Off-The-record kullanarak sosyal medyada güvenli olarak görüşmenizi sağlar. ChatSecure, facebook chat, google chat, yandex chat gibi popüler servisler dışında bir çok servisi de desteklemektedir. 

ChatSecure uygulamasının en güzel yönü ise türkçe desteği olmasıdır. Uygulama cihazınızında her hangi bir kayıt tutmaz. Bu özellikte yine sizi koruyan bir özelliktir. Bu sayede konuşmanız hiç bir zaman istemediğiniz kişilerin eline geçmez.

ChatSecure uygulamasına örneğin facebook hesabınızı eklemeniz için yapmanız gerekenler şu şekilde dir ; hesap ekleme ekranında Account Type daha sonra Jabber seçeneğini seçiyoruz. Daha sonra facebook kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapıyoruz. Advanced Account Settings seçeneğine tıklayıp Connect Server ayarını chat.facebook.com şeklinde değiştiriyoruz.

Android için ; https://play.google.com/store/apps/details?id=info.guardianproject.otr.app.im

IOS için ; https://itunes.apple.com/us/app/chatsecure/id464200063

Yorumlar