Karşınızda Moto 360

Google'ın Android akıllılarından bir yenisi daha Android Wear ile hayatımıza giriş yapacak olan akıllı saat Moto 360'ı bu konumuzda sizlere tanıtacağız.


Moto 360
Moto 360'dan bir görüntü
Google Geliştirici Konferansında Android L kadar göz alıcı bir şey daha olduysa bu da yeni akıllı saatler oldu. LG G Watch'un yanına bir de Samsung Galaxy Live' da ekleyen Google, Android Wear ailesine yeni cihazları da katarken uzun süredir beklenilen Moto 360 henüz ön siparişe bile açılmadı.

Motorola, Moto 360'ı bekleyen kullanıcıların meraklarını giderebilmek amacıyla yayınladığı video ile Moto 360'ın kullanımına ait detayları paylaştı.



Gerek tarasımı, gerekse malzeme kalitesi ile beğenisini kazanan Moto 360'ı Google'ın klasikleşmiş "Ok Google" sesli komutu ile kullanılabilecek. Videoda da görebileceğiniz gibi Moto 360 son derece basit bir kullanıma sahip.
Moto 360'ın tek kötü tarafı ise ISO ve Android 4.3 altı akıllı cihazların bu akıllı saati kullanamaması oldu. Eğer sizde akıllı telefonunuzla Android Wear'ı kullanıp kullanamayacağınızı merak ediyorsanız bizi takip etmeye devam edin.

Son olarak ise Moto 360'ın yaz aylarında satışa sunulacağı duyurulsada Haziran aylarının sonuna gelmemize rağmen hala başlamamış olması ve ne zaman satışa sunulacağıda merak konusudur.

Yorumlar