Android Bunny Skater Oyunu



Daha önceden android cihazınız ile kaykay oyunu oynamışsınızdır muhtemelen, işte bu oyunu yükleyecekseniz android cihazınızdaki diğer kaykay oyunlarını silin ve sadece bu oyuna odalanın.




Oyun diğer kaykay oyunlarına taş çıkaracak bir cinsten ve süper eğlenceli bir oyun. Oyun 72 bölümden oluşmakta yani oyna oyna bitmiyor. Oyunun zorluk seviyesi ise kolay diyebiliriz fakat oynadıkça zorlaşıyor bunu da unutmamanız gerekir.


Oyunda size verilen diğer kaykay oyunlarında ki gibi iki tuş var biri hızlı gitmeniz için diğeri ise zıplamanız için. Oyunda karakteriniz bir tavşan olacak. Tavşan için özel yetenekler ve canlar da var. Oyunu bitirene kadar dört canınız var bu canları iyi değerlendirin.


Oyunda zorlu etapları geçerek tavşanınıza havuç topluyor ve puan kazanıyorsunuz. Daha önceden oyunun ismini hatırlamıyorum fakat bu sitede vardır biraz araştırma yapılırsa bulunur kesin o oyunda karakterimiz bir insandı ve altınları topluyorduk bunda karakterimiz tavşan ve tavşan içinde havuçları topluyoruz.




Yorumlar

Yorum Gönder