Duty Driver LITE oyunu ücretsiz indir


Araba yarışı tutkunları için geliştirilen bir oyun olan Duty Driver Lite Oyunu oldukça macera dolu bir oyundur. Bu oyunda öncelikle banka soygununa karışan bir araba sizin oluyor. Daha sonra yapmanız gereken şey polislerden kaçmak olacak. Ardından yan blokları ve barikatları aşmanız gerekecek. Şehirden kaçmak için bir çıkış yolu bulmalı, binaların ve barikatların üzerinden atlamalısınız. Suçluları yakalamalı çevredeki kutuları yakalamalı ve teslim almalısınız.
Duty Driver Lite Oyunu oynanırken yolcuları otobüse alabilir, bir test poligonunda otobüs sürebilirsiniz. Gaz istasyonunda lastiklerinizi doldurabilir, hastaları hastaneye taşıyabilirsiniz. Tüm bunları yaparken zamanla yarıştığınızı unutmamalısınız. Bu nedenle hep pratik hem de hızlı olmalı görevlerinizi zamanında yerine getirmelisiniz. Araba kullanıcılarının çok hoşuna gidecek olan bu oyun birçok kullanıcı tarafından da uzun süredir beğenilerek oynanmaktadır.
Macera oyunlarından ve araba oyunlarından hoşlanıyorsanız Duty Driver Lite Oyunu tam size göre bir oyundur. Bu oyunda önemli olan görevleri zamanında yerine getirmek olacaktır. Android işletim sistemi olan tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışır. Bu oyunu Google Play üzerinden bedava indirebilirsiniz.
Oyun Bilgileri
Desteklenen Andorid Sürümü : Cihaza göre değişmektedir.
Ücretli mi ? : Hayır Ücretsiz Bir Şekilde İndirebilirsiniz





Yorumlar