Death Moto Oyunu indir


Motorlu araç türleri arasında en tehlikeli görülenlerden birisi şüphesiz motosikletlerdir. Birde bunun üstüne motosikletler ile yoğun trafikte son sürat gitmeyi ve diğer motorcuları etkisiz hale getirerek yola devam etmeyi eklersek oluşan heyecan mobil cihazlarımızdan bile olsa bizi eğlendirebilmektedir. Death Moto uygulaması tam da bu keyfi bize yaşatmak için yaratışmış durumda.
Death Moto ‘da serseri motorcumuz ile trafikte son sürat ilerlerken araçlara çarpmamaya ve puan toplamak için diğer motorcuları düşürerek kasklarını toplamaya çalışıyoruz. Ne kadar hızlı ve yakından darbe sağlayıp etkisiz hale getirebilirsek o kadar yüksek puan alabildiğimiz için yeni taktikler geliştirerek bir bölümden alabileceğimiz puanı yükseltmeye uğraşıyoruz.
Ayrıca yolda bulunan nitrojen desteklerini de yarışta geri kalmamak ve rakiplerimize yetişmek için sürekli takip etmemiz ve gerektiğinde kullanmamız gerekiyor. Aldığımız puanları dünyadaki diğer kişiler ile karşılaştırıp listelere girebiliyor veya sosyal medyalardaki tanıdıklarımız ile rekabete girebiliyoruz. Death Moto Android 2.1 ve üzeri sürümleri kullanan tüm mobil cihazlara Google Play ve üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.
Oyun Bilgileri
Desteklenen Andorid Sürümü : 2.1 ve üzeri
Ücretli mi ? : Hayır Ücretsiz Bir Şekilde İndirebilirsiniz



Yorumlar