Bubble Totem İndir


Mobil cihazlarda ve sosyal ağlarda oldukça popüler hale gelen ve milyonlarca kişiyi kendine bağlayan renkli topları birbirlerine atıp patlattığınız tarzdaki oyunlara bir yenisi de Bubble Totem ile eklenmiş oluyor. Benzerlerine nazaran oyun içerdiği 200 seviye ile oyuncusuna oldukça uzun bir oynanabilirlik ve çeşitlilik sunarken, aynıca topların dizilişlerinin de taktiksel açıdan oyuncuyu oldukça zorlayacak seviyede olması sebebiyle fark yaratmayı garanti ediyor.
Kanyon, Dağ, Orman, Çöl, Karlı Dağ gibi birçok arka planda oynana oyun bu çeşitliliği ile birlikte de oyuncusuna zengin bir görüntü oluşturmaya çalışıyor. Basit mantığı ile sizin toteminizdeki renkli top ile 3’den fazla aynı renk topu yan yana getirdiğinizde onları patlatıyor böylece galibiyete biraz daha yaklaşıyorsunuz.
Sevilen ve oldukça yüksek puan alan uygulamaları bulunan “ Sonfoer Mobile “ tarafından geliştirilen Bubble Totem Android 1.6 ve üzeri işletim sistemi kullanan tüm mobil cihazlarda çalışabiliyor. Oyunun henüz ilk versiyonunun yayınlanmış olmasına rağmen bu kadar fazla seviye sunuyor olmasıyla beraber,  gelecek güncellemeler ile daha uzun saatler Bubble Totem‘in başında geçireceğe benziyoruz. Oyun Google Play’den ücretsiz olarak indirilebilir.
Oyun Bilgileri
Desteklenen Andorid Sürümü : 1.6 ve üzeri
Ücretli mi ? : Hayır Ücretsiz Bir Şekilde İndirebilirsiniz



Yorumlar