BMX Boy Oyunu İndir


Bisiklet üzerinde artistik hareketler söz konusu olduğunda BMX markasını duymayan yoktur. Mobil cihazlarımıza “ Runner Games “ tarafından üretilen BMX Boy oyununda da bisikletimiz ile türlü engellerden kurtulmaya çalışarak bitiş çizgisine ulaşmaya çalışıyoruz.
Başlangıç çizgisinden bitiş çizgisine kadar önümüze çıkacak pek çok engel bulunuyor. İnekler, arabalar, cam kırıkları, yuvarlanan taşlar ve daha birçok etken bizi bitiş çizgisinden uzakta tutmaya çalışıyor. Bizde bisikletimiz ile hem üstlerinden atlayıp hem de atlarken göze hoş gelen hareketleri yapmayı ihmal etmiyoruz.
Oynanış olarak oldukça basit düşünülmüş olan BMX Boy ‘a alışmak birkaç dakika sürüyor. Ekranın sol altında bulunan büyük sanal tuşa basarak hızlanabiliyor ve sağ alttaki tuş ile de engellerin üzerinden atlayabiliyorsunuz. Bu kolay oynanışı ile kendi sevdiren oyun onlarca bölümlük sürekliliği ile de oyuncusunu kendisine bağlamayı başarıyor. Ayrıca yolda toplayabileceğiniz yıldız ve kupalar ile ekstra puanlar kazanabilir veya can hakkı elde edebilirsiniz. BMX Boy Google Play üzerinden ücretsiz olarak oyun severlere sunuluyor.
Oyun Bilgileri
Desteklenen Andorid Sürümü : 2.1 ve üzeri
Ücretli mi ? : Hayır Ücretsiz Bir Şekilde İndirebilirsiniz


Yorumlar