Bingo Patlaması Oyunu Ücretsiz İndir

Aile oyunları arasında tombalayı duymamış olanımız yoktur. Oyunun orijinal ve tombaladan biraz farklı versiyonu ise Bingo Patlaması oyunu ile ceplerimize ve tabletlerimize son sürat giriş yapıyor.
Bingo Patlaması ‘nda tombaladaki mantıkla kartlar satın alıp gelen numaraların içinden kartlarınızdaki numaraların uymasını ve bir veya birden fazla sırayı tamamen kapatmayı umuyorsunuz. Oyun kendi içinde günlük veya saatlik ufak oyunları ile birlikte kartları alabileceğiniz sanal paraları sizlere sağlıyor.
8 karta kadar aynı anda satın alın kazanma ihtimalinizi maksimuma çıkarabileceğiniz oyunda ister bilgisayara karşı ister de sosyal ortamlardan eklediğiniz sevdikleriniz ile bingo oynamanın keyfini yaşayabilirsiniz. Yine oynanıp yüksek puanlar elde edildikçe açılan ekstralar ile oyun sürekli olarak
kendini oynatmayı başarıyor. Dünyanın değişik ülkelerindeki şehirleri ziyaret edip o ülkenin arka planı ile oyunu oynamak da Bingo Patlaması ‘na ayrı bir orijinallik katmış durumda.
Oyun Android işletim sisteminin 2.2 ve üzeri sürümünü kullanan tüm mobil cihazlarda istikrarlı biçimde çalışıyor. Meraklıları ve denemek isteyenler için oyun Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.
Oyun Bilgileri
Desteklenen Andorid Sürümü : 2.2 ve üzeri
Ücretli mi ? : Hayır Ücretsiz Bir Şekilde İndirebilirsiniz



Yorumlar