Turbo Kids Android Oyunu


Oyunumuzun ana yapısı basit görünmekle birlikte ilerledikçe oyunun zevkli ve geliştirmeli bi oyun olduğunu anlıyoruz. Oyunumuzda siz bi çocuksunuz ve diğer yarışmacılar ile çeşitli parkurlarda yarışıyorsunuz.
Oyunda 3 tane ana materyal bulunmaktadır.
Bi tanesi parkurlarda mor bi kaplumbağadan alınan buz atma özelliği. Biriktirme yapamıyoruz sadece 1 tane tutabiliyor üstünde doğru yerde doğru zamanda kullanılırsa epey etkili olan bi materyal. Parkurlarda çeşitlik aralıklarda oyunun düzenine göre sıklıkça karşınıza çıkabiliyor.
Bir diğeri ise hızlı koşu bunu üstünüzde tutamıyorsunuz parkurda sarı bi işaret onun üstünden geçerseniz belirli bi saniye daha hızlı bi hale geliyorsunuz. Oyunda özelliklerinizi geliştirdikçe bu hızın süresi ve şiddeti artmaktadır.
Sonuncu ise pembe bi işarettir. Bunu da üzerinizde tutamıyorsunuz. Üstünden geçtiğinize uzun bi şekilde sizi zıplatıyor. Buda oyun geliştikçe özelliklerinizi arttırdıkça gelişmektedir.
Yukarıdaki 3 malzemenin gelişimini yıldızlarımız ile yapmaktayız. Aşağıda anlatacağım eşyaların gelişimini altın ile yapmaktayız.
Eldivenimiz, botumuz, kazağımız ve beremiz bulunmaktadır bunların gelişimini ise altın ile yapmaktayız bunlar sizi atılan buzlar vurursa daha az süre ve daha az yavaşlatmaya yaramaktadır.









Yorumlar