Gelmiş Geçmiş En İyi 3 Mobil Uygulama

Başlığa bakarak yuh abartmayın demeyin. Gelmiş geçmiş en iyi 3 mobil uygulamayı sizde öğrenince gayet başarı olduklarını kabul edeceksiniz. En İyi 3 Mobil Uygulama şu şekilde ; Secret Calculator, AmpMe ve son uygulamamız ise Remote Shutter. Uygulamaların isimleri android ve ios platformlarında değişiklik gösterebiliyor fakat işlevi aynıdır.




Secret Calculator (iOS) ( http://bit.ly/SecretCalculator-iOs ) - Smart Hide Calculator (Android) ( http://bit.ly/SmartHideCalculator-Android )

Uygulama bir hesap makinası görünümlü kasa. Nasıl yan diyorsunuz fakat aynen okuduğunuz gibi, uygulama bir hesap makinası. İstediğiniz şekilde her işlemi yapabilirsiniz fakat ayarlamış olduğunuz gizli şifrenizi girdikten sonra ise mobil cihazınızda gizlemek istediğiniz içerikler için bir kasaya dönüşüyor.




AmpMe (iOS) ( http://bit.ly/AmpMe-iOS ) - (Android) ( http://bit.ly/AmpMe-Android )

Bu uygulama ile ise bir ortam içerisinde bir müzik dinleyeceksiniz ama tek sizin mobil cihazınız ile ses yeteri kadar çıkmıyor ne yapmanız gerek, hemen bu uygulama ile birden fazla mobil cihazın hoparlörünü birleştirerek daha yüksek ses düzeyine ulaşabileceksiniz.




Remote Shutter (iOS) ( http://bit.ly/RemoteShutter-iOS ) - Remote Shot (Android) ( http://bit.ly/RemoteShot-Android )

Bu uygulamada ise bir selfie çekeceksiniz fakat poz verirken aynı anda fotoğrafı çekemiyor musunuz bunun çözümü çok kolay. Nasıl mı? hemen bu uygulamayı android veya ios işletim sistemi olan cihazınıza ücretsiz olarak yüklüyorsunuz daha sonra uygulamada cihazları eşleştirerek birini kamera diğerini ise ayarlar ve çekme tuşu için kullanabiliyorsunuz.


Yorumlar