Android Güvenli Mod

Android Güvenli Mod
Android Güvenli Mod

Android işletim sistemine sahip telefon veya tabletlerinizde Android güvenli mod a nasıl girebileceğinizi ve neler yapabileceğinizi aşağıdaki başlıklardan ilerleyerek sizler için açıkladık.

Android telefon ve tapletlerde güvenli mod var mı? Güvenli mod nedir? Güvenli mod ne işe yarar ? Android telefonumu veya tabletimi güvenli modda nasıl açarım ? Güvenli moddan nasıl çıkarım ?




Bir çok windows kullanıcısı güvenli modu bilir, güvenli mod açılmayan bilgisayarlar için sorunları yakından inceleyip ve bu sorunları çözmemize yarıyordu. Android işletim sisteminde de bu özelliği kullanmamız mümkün.

Peki güvenli mod nedir ?

Güvenli mod android cihazlarımızın çalışmasını engelleyen herhangi bir uygulama varsa ve cihazımızın açılışını engelliyorsa bunu kolay bir şekilde güvenli mod aracılığıyla kaldıra biliyoruz.




Android cihazınızı güvenli modda açtığınızda tüm gereksiz uygulamaların çalışma sını engelleyerek cihazınızın daha stabil çalışma sını sağlamaktadır.




Android telefonumu veya tabletimi güvenli modda nasıl açarım?

Güvenli moda girmenin iki yolu vardır.

Cihazın kapalı konumda iken güç tuşuna (açma/kapatma tuşuna) basın ve bırakın daha sonra açılırken ses kısma tuşuna basılı tutun bir kaç saniye sonra cihazınız titremeye başlayacak ve güvenli modda açılacaktır.

Bu yöntem ile yapamıyorsanız ikinci yöntemi deneyebilirsiniz. İkinci yöntemde ise cihazınız açık olması gerekiyor.

Cihazınız açık iken tuş kilidini açalım ve güç tuşuna (açma/kapatma tuşuna) basılı tutarak kapat, yeniden başlat, uçak modu seçeneklerinin gelmesini bekleyelim daha sonra gelen seçeneklerden kapat seçeneğine basılı tutalım, basılı tutunca bize güvenli modda açılsın mı? diye soracak ve onaylamamız durumunda android güvenli mod açılmış olacaktır.

Yorumlar

Yorum Gönder