Pokemon GO İndir ( iOS - Android )

Pokemon GO, kentin 4 tek yanına yayılmış sevilen Pokemon karakterlerini bularak ilerlediğiniz tek artırılmış gerçeklik oyunu. Android platformunda bedava olarak piyasaya açılan oyun şu anda ülkemizde oynanabilir değil fakat yurt dışarısında iseniz Pokemon şerit filmi ile büyümüş, oyunlarını oynamış evladınızla birlikte oynayabileceğiniz süper tek oyun.

Pokemon GO
Pokemon GO 

Oyunda yaptığınız birşey müzeler, tarihi yapılar, abideler ve ek olarak birçok alaka cazip yerde yer alan Pokemon karakterlerini bulup topunuz ve destekçi öğelerle onları yakalamak. Tek taraftan gezerken öbür taraftan eğlendiren oyunda ihtimal edeceğiniz üzere tek harita üzerinden ilerliyorsunuz ve artırılmış gerçeklik uygulamalarında meydana geldiği benzeri karşınıza Pokemon karakteri çıktığı zaman seçiminizi inşa ederek yakalıyorsunuz. Bu biçimde şehri gezerek bütün kuvvetli Pokemon'ları yakalayıp Pokedex'i tamamlamaya çalışıyorsunuz. Düzey atladıkça ek olarak aktif hareket eden, yakalanması güç Pokemon'lar karşınıza çıkıyor.

Avatarınızı oluşturarak başladığınız serüven oyununda arasında Venusaur, Charizard, Blastoise ve Pikachu'nun da yer aldığı birçok Pokemon karakterinin yerini akıllı telefonunuzdan ya da Bluetooth destekli oyuna özel tek aksesuar bulunan Pokemon Go Plus ile saptama edebiliyorsunuz. Fazlasıyla aktif hareket eden tek kişilikseniz oyundan fazlasıyla huzur alacağınızı söyleyebilirim fakat şu süreçte Türkiye'de oynanabilir olmadığını tek defa ek olarak hatırlatayım.

Yorumlar