Mobil Film Festivali Çok Yakında !

Artık hayatımızın her yerinde bulunan hatta olmazsa olmazlarımızdan biri olan mobil cihazlarımızla bu sefer oyun oynamayıp daha eğlenceli bir aktivitede kullanmanız için bir başlangıca imza atabilirsiniz. Mobil Film Festivali , sizlere mobil cihazlarınızla yönetmen koltuğunuza oturmanız için bir olanak sağlıyor. Mobil Film Festivali yönetmen koltuğuna oturmak isteyen fakat bunun için gerekli ekipmana sahip olmayan amatörler için büyük bir fırsata dönüşebilecek bir festival.

Türkiye'de bir ilki gerçekleşecek olan Mobil Film Festivali cep telefonu veya tabletleriniz ile 3 dakikalık çekmiş olduğunuz bizi mutlu eden güzellikleri ya da yaşantımızda olan olumsuzlukları kısa film halinde çekip sunmak için büyük bir fırsat sağlıyor. Bir ilki gerçekleştirilecek olan festivalin ana teması ise toplumsal duyarlılık olacak.

Bilgi Üniversitesi, Yedirenk Sanat Vakfı ve Video İstasyonunun katkılarıyla düzenlenen bu festivalde mobil teknoloji ile sinemacılıkta dikkat çekmek isteyen katılımcılarını bekliyor.

Mobil Film Festivali 'ne katılma için tablet ya da cep telefonunuzla çekmiş olduğunuz 3 dakikalık filminizi #YedirenkSanat etiketi ile en geç 15 Şubat  1 Mart'a kadar YouTube'a yükledikten sonra filminizin linkini info@mobilfilmfestivali.com adresine mail olarak göndermeniz gerekmektedir. Ardından yapılacak olan halk oylaması ve çeşitli jüri değerlendirmelerinden sonra 25 Mart'ta kazanan kişi açıklanacak.

Mobil Film Festivali ödülleri ise; birinciye 8.000 TL, ikinciye 4.000 TL ve üçüncüye 2.000 TL para ödülü olacak. Ayrıca dereceye girmeyi başaran ilk 30 kişi usta bir yönetmen film hakkında bir atölye çalışmasına katılma fırsatı yakalamış olacak.

Yarışma hakkında daha fazla bilgi için inanmazsanbaktagor diyerek sizi Mobil Film Festivali 'ne ait siteye yönlendiriyoruz www.mobilfilmfestivali.com .

NOT: Yoğun talep üzerine son katılım tarihi 1 Mart'a alınmıştır.

Yorumlar