Galaxy S7 Batman v Superman Versiyonu

Galaxy S7 Batman v Superman Versiyonu
samsung cep telefonu



Samsung, Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge cihazlarının 21 Şubat'ta tanıtılacağı ve bu tanıtımlarda herkesin beklediği Batman v Superman: Adaletin Şafağı filmine özel tasarımlara da sınırlı sayıda üretime yer vereceğini duyurdu. Cihazın 21 Şubat da tanıtımının ardından 10 Mart itibari ile satışa sunulması beklenilmektedir. 10 Mart'ta satışa çıkarılmasının sebebi ise 25 Mart'ta Batman v Superman: Adaletin Şafağı filminin vizyona girmesi. Galaxy S7 Batman v Superman versiyonunu da bu sayede satışa çıkarmış olacak




Bir çok kişi tarafından sabırsızlıkla beklenilen Batman v Superman: Adaletin Şafağı filmine ait özel yapım Galaxy S7 Batman v Superman tasarımları sınırlı sayıda üretilecek. Samsung bunun gibi bir tasarımı da yine geçtiğimiz yıl Galaxy S6 için Marvel karakterlerine ait özel tasarımla yapmış ve bunun çok tutulması üzerine yine sınırlı sayıda Galaxy S7 Batman v Superman cihazlarını sunmaya hazırlanıyor.




21 Şubatta yapılacak olan Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılması beklenilen Samsung Galaxy S7 Batman v Superman tasarımlı cihazlarında basın toplantısında tanıtılması bekleniliyor. Batman v Superman tasarımlarına sahip cihazların dış tasarımlarından tutun duvar kağıtları, zil sesi, simgeleri ve animasyonlarına kadar bir çok şey özel olarak tasarlanmış olacak.

Yorumlar