Android Oyun Önerileri

Android işletim sistemi kullanıcılarına özel günlük olarak sizlere sevilen ve en yeni, eğlenceli oyunları bu başlık altında tanıtacağız. Bu yazımızda eğlenceli Android Oyun önerilerini bulabilirsiniz. Bir çok kişi tarafından oynanılan zevkli ve bir o kadarda da sinir bozucu oyunları bu konu altın bulmanız mümkün.

Android Oyun Önerileri
Android Oyun Önerileri


25 Aralık 2015 Android Oyun Önerimiz; Tiltagon

Tiltagon Oyunu
Android Tiltagon Oyunu
Bugün sizler için seçtiğimiz oyun Tiltagon. Tiltagon Google Play'de beceri oyunu kategorisinde yer almakta ve bir çok beceri oyununa nazaran çok etkileyici bir oyun. Sizlere bugün Android Oyun önerisi olarak Titagon'u seçtik ve seçerken de bu oyunu oynarken çok eğleneceğiniz düşündük.

Oyunda amacımız topu kontrol ederek altıgen platform üzerinde bölüm sonuna kadar götürmek. Tabi ki bu anlattığımız kadar kolay bir şekilde ilerlememekte. Oyunu açınca da fark edeceğiniz gibi oyun ekranda herhangi bir yönlendirme tuşu bulunmamakta, oyun tamamen cihazınızı hareket ettirerek ilerlemektedir. Cihazınızı hareket ettirerek topa yön verebilirsiniz.

Bir çok kişi şuan içinden geçiriyordur ne var bunda çok kolaymış diye fakat ilerlediğimiz altıgen platformların üzerinde bazı engeller ve bulunduğumuz platform üzerinde süre sınırlaması mevcut. Belli bir süreden çok durmamız durumunda tekrar baştan başlamamız gerekiyor.

Tiltagon oyununu yüklemek için buraya tıklayabilirsiniz.



24 Aralık 2015 Android Oyun Önerimiz; Diamond Digger Saga

Diamond Digger Saga Oyunu
Android Diamond Digger Saga Oyunu
Bu günkü ve ilk Android Oyun önerimiz Diamond Digger Saga oyunu, Candy Crush Saga bir çok kişi tarafından sevilerek uzun zaman boyunca oynandı ve hala oynanmaya devam ediyor aynı yapımcı tarafından yapılmış olan Diamond Digger Saga oyunu ise aynı mantık fakat değişik grafiklerle oynanmaktadır.

Oyundaki karakterimizin adı Diggy, Diggy'nin amacı toprak kazarak ve elmasları toplayarak bir sonraki aşamaya geçmek, fakat bir sonraki levele geçmemiz için bize belli kurallar veriyor örneğin bizden elmasları toplayarak 30.000 puan elde etmemizi veya oyuncakları toplamamızı istiyor ve istenilen hedefe ulaşınca diğer levele geçebiliyoruz.

Diamond Digger Saga oyununu ilk önce bilgisayarınızda tarayıcınız ile oynayabilir daha sonra Android cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Tarayıcıda oynamak için buraya tıklayabilir,
Android cihazınızda oynamak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

Yorumlar