Sinir Bozucu Mobil Oyunlar - Floors

Sinir Bozucu Mobil Oyunlar ını bu konumuz ile başlatıyoruz, artık devamlı olarak yeni ve sinir bozucu ama bir o kadar da bağımlılık yapan oyunları inceleyeceğiz. Sinir bozucu mobil oyunlar ilk olarak Flapy Bird ile içimize girdi daha öncesi var mıydı tabi vardı fakat o kadar etkin oynanmıyordu. Flapy Bird ile birlikte bu tür oyunlar kendini daha çok sevdirmeye başladı.

Sinir Bozucu Mobil Oyunlar - Floors

Floors, Ketchapp tarafından yayınlanan bir oyundur. Oyunda ekranının farklı katlarında engelleri aşmamız gerekiyor, kolay gibi gelebilir fakat devamlı olarak değişik katlarda ve hızlı olarak ilerlemesi hata yapmanızı sağlıyor fakat hızlı olursanız sorun olmayacaktır.

Oyun içerisinde çantasını eline alan bir iş adamı görünümlü ama cin ali bozması bir karakter ile önümüze çıkan engelleri aşmamız gerekiyor ve engelleri aşmak için ekrana dokunmanız yeterli.  Oyun cihazınızın ekranını dörde ayırarak ayrı ayrı katlara çevirir ve her geçtiğiniz bölümden sonra yeni bir başka kata geçersiniz.

Oyunda basit grafikler yer alıyor fakat bu o kadarda görünür bir şey değil oyunun hızına takılı kalınca önünüze gelen dikenler ve karakteriniz dışında hiç bir şey göremiyor oluyorsunuz bir zaman sonra. Oyun içerisinde 34 farklı karakter bulunmaktadır karakter değiştirmek için oyun içerisindeki elmasları toplamamız gerekiyor. Yeni karakter açmak için ise her bir karakter için 120 elmas vermemiz gerekiyor.

Oyunu Android ve iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda marketinizden ücretsiz olarak indirerek oynayabilirsiniz.

Android - Google Play 

iOS - App Store 

Yorumlar

  1. Başarılar dilerim.

    YanıtlaSil
  2. […] Sinir bozucu mobil oyunlardan sonra bu haftadan itibaren haftanın mobil oyunlarını da sizlere tanıtacağız. Haftalık oyunları neye göre belirliyoruz; Google Play üzerinde yeni ve popüler uygulamalar arasında tek tek seçilmektedir. […]

    YanıtlaSil

Yorum Gönder