Vodafone, Turkcell ve Avea'dan Ramazana Özel Bedava İnternet

Ramazan ayına girdiğimiz 18 haziran Perşembe bugünü , 3 operatörde Sahur Kampanyasının ayrıntılarını bilgisini verdi . Her yıl meydana geldiği benzeri Ramazanda Bedava bedava web paketleri ile karşımıza çıkan operatörler, sahur da sundukları web paketleri ile kullanıcılarına ödül çıkarmaya devam etmektedir .
Vodafone, Turkcell ve Avea'dan Ramazana Özel Bedava İnternet
Ramazana Özel Bedava İnternet

Gece yatmayıp sahura civarı uğraşacak tek birşey arayan vatandaşlar büyük ihtimal yataklarında telefon ile uğraşmakta. Evinde Wifi olmayan ya da memleketinde olanlar amaçlı telefon yalnızca oyun oynama arabayı olacaktır. Operatörler bunu düşünerek 2015 Sahur web kampanyasını kullanıcılarına sundu.


Turkcell Ramazan Ayı bedava web paketi:

Turkcell, 3G'li sahur web kampanyasını 02:00-06:00 saatleri içinde sunmakta. Maaş Sınır olarak 2 GB (AYLIK) Değerlendirilmiş . SAHUR yazıp 2222'ye göndererek katılabilirsiniz.

Vodafone Ramazan Ayı bedava web paketi:

Vodafone YALNIZCA FATURALILAR İÇİN: Vodafone'da aynı Turkcell benzeri Maaş 2GB limiti tespit edilmiş . KAZAN yazıp 4455 yazıp katılabilirsiniz.

Vodafone YALNIZCA FATURASIZ HATLAR İÇİN: Dostlar üstte verdiğim haber Vodafone Faturalı hatlar içindir, bu ise Faturasızlar içindir.  Faturasız hatlar amaçlı durumda olan kampanya sahur web paketi değildir dostlar . Bu kampanya yüklediğiniz ve harcadığınız TL'nin 10 sert civarı konuşma hakkı verici tek kampanyadır. Faturasız hatlar amaçlı durumda olan paket 18 Haziran - 19 Temmuz tarihleri içinde geçerlidir.KAZAN yazıp 4455'e bedava tek kısa mesaj gönderin, faturasız hattınız ile kampanyaya katılın. AYRINTILI BİLGİYİ BURAYA TIKLAYARAK ALABİLİRSİNİZ.


Vodafone Faturasız hatlar amaçlı web paketi indirimli: Vodafone bununla birlikte yalnızca gece 2'den erken 6'ya civarı değilde Akşam 10'dan erken 6'ya civarı kullanabileceginiz 1GB web paketini size sunmuş. Ramazana özel indirim ile iştirak eden bu 1GB web paketi bilhassa akşam 10'dan bu yana olabilitesi yüksek olmasıyla uyarı çekiyor . INTERNET yazıp 4455'e bedava gönderin.

AVEA Ramazan Ayı bedava web paketi:

En tek sürü paket limiti sunan Avea olmuş. Ramazan süresince saat 02:00-06:00 ile arası olabilitesi yüksek Gündelik 500 MB doğruluk tanıyan Avea sahur web paketine SAHUR yazıp 5555'e gönderebilirsiniz. ( YALNıZCA FATURALI  )


Yorumlar