Xiaomi Akıllı Saat Üretmeye Başlıyor

Kısa zaman içinde dünyanın önde iştirak eden bilişim firmalarından birisi olmayı muvaffak olan Çinli dev Xiaomi, her bölgede varlığını gösterdiği benzeri akıllı saat kapsamında da kendini gösterecek mi diye düşünürken beklenen bilgi 36Krypton isimli İnternet sitesinden geldi.

Xiaomi Akıllı Saat Üretmeye Başlıyor
Xiaomi Akıllı Saat

36Krypton'un yaptığı habere yönelik Xiaomi, önce zeki saatini üretmek amaçlı kollarını sıvadı ve yapıma başladı. Xiaomi'nin zeki saatinin güzel tasarıma, iyi özelliklere ve uygun ücrete sahip olması bekleniyor. Esasen Xiaomi'nin bir önceki teknolojik mahsulleri de iyi ve pahalı olmayan olması amacıyla bir sürü ses getirmiş ve Xiaomi'nin yükselmesine destekçi olmuştu. Sitenin ortaya koyduğu kadarıyla Xiaomi'nin zeki saatinin bir takım nitelikleri çoktan açıklandı . Onları da şu şekilde sıralayabiliriz:


  • Dairesel bir dokunmatik ekranı olacak.
  • Nabız ölçebilecek.
  • Fırçalanmış bir metal kasası olacak (HTC One M8 gibi)
  • Nabız dalgaları yardımıyla kimlik belirleme özelliği olabilir.


Bilgiler üzgünüm bunlarla hudutlu . Bakalım Xiaomi'nin zeki saati, ihtimal edildiği benzeri pahalı olmayan ve güzel bir saat mi olacak. Veriler geldikçe sizleri haberdar etmeye aynı ritimde devam edeceğiz, bizi takip etmeye  aynı ritimde devam edin.

Yorumlar