Ücretsiz Android Uygulama Geliştirme Eğitimi

Google, Android uygulamalarının sayısını artırmak ve ek olarak gelişmiş uygulamalara elde etmek yerine mühim bir hamle atarak geliştiriciler amaçlı bedava online Android uygulama geliştirme eğitimi açtı. Udacity işbirliğiyle yaşama geçtiğimiz "Developing Android Apps: Android Fundamentals" ismindeki eğitim programından her biri , hiçbir ücret ödemeden yararlanabilecek.

Geliştiriciler amaçlı bedava Android uygulama eğitim programını duyuran Google yeryüzünde 1 milyardan pek Android edevat kullanıcısı meydana geldiğini söylerken Android'in geliştiriciler amaçlı süper bir vesile meydana geldiğini ve eğitimin bitiminde geliştiricilerin bulut irtibatlı Android uygulamaları yaratma yeteneği kazanarak Android geliştirmesinin altında yatan bütün prensipleri öğreneceklerini sözü veriyor .

Yaklaşık 8 hafta devam eden eğitim programında geliştiriciler hem bir teorik hem bir de kolay olarak Android uygulamalarının ne türlü geliştirileceğini hamle adım öğrenecekler. Geliştiriciler eğitmenlerle beraber çalışırken kurs bununla beraber video klipler , quiz'ler, forumlar ve ders materyalleriyle desteklenecek.


Udacity ekibiyle beraber personel Android geliştiricileri temsilcileri Reto Meier, Dan Galpin ve Katherine Kuan aracılığıyla takdim edilecek meydana gelen eğitimde Android platformuna başka şayet teknik bağlamda donanımlı geliştiriciler meydana geldiği civarı mobile uzak şayet kodlamayı alim bütün geliştiriciler amaçlaniyor .


Ayrıca eğitimle beraber Udacity programına kayıtlı katılımcılara eğitmenler aracılığıyla kişiselleştirilmiş destekler de verilecek. Android'in tarihinden başlayarak Android programlama mantığına odaklanılarak kullanıcılara süper deneyimler sunacak uygulamaların yaratılmasının katılımcılara öğretilmesi ise bu bedava Google eğitiminin ana maksadı .


Sadece zeki cihazlardan çıkarak giyilebilir teknolojilere, TV'lere üstelik arabalara dağılan Android platformunu kabiliyetli geliştiricilerle hepten yayma peşindeki Google'ın sunduğu bu bedava eğitime kaydınızı buradan yaptırabilirsiniz. Fakat kontenjanın hudutlu meydana geldiğini ve süratle tükendiğini de belirtelim.

Yorumlar