LG G Flex 2 Özellikleri

Kıvrılabilir, kıvrımlı, esnek vesaire diye biz halen tartışmayı sürdürüp şu yepyeni nesil diyebileceğimiz ekranlara kesinlikle tek ad koyamamışken televizyonlarda giderek yaygınlaşan ekranların taşınabilir sektörde de yepyeni örnekleri gelmeye başlisimi. Samsung'un Round modeli ile takipçi konumunda kaldığı kulvarda en yepyeni ve heyecan uyandıran örneği sergileyen şirket ise önce modeli ile beğeni toplayan LG oluyor .

Teknolojinin nabzının tutulduğu ve senenin en kocaman ve en teknolojik etkinliklerinden biri meydana gelen CES'te boy gösteren G Flex 2, meraklıları ve takipçileri tatmin etmiş benzeri duruyor.


LG G Flex 2'nin Nitelikleri Neler?
CES 2015 çerçevesinde tanıtımı gerçekleştirilen cihazın en tek sürü sözü edilen bölümü işlemcisi oluyor . Piyasadaki en kuvvetli telefonlardan birisi olacak benzeri duran G Flex 2, Qualcomm'un en yepyeni işlemcisi meydana gelen Snapdragon 810 ile indirilmeye çıkacak. Bu işlemciyi taşıyan tek sürü az cihazdan biri olacak meydana gelen G Flex 2, işlemcisinin bütün avantajlarını sergiliyor. 64 bit işlem takviyesi meydana gelen Snapdragon 810, 2 GHz işlem hızının yanında çabuk şarj takviyesi ile 40 dakikada, 3000 mAh değerindeki bataryasını tam dolu duruma getirebiliyor.

LG'nin G3 modelinde uyguladığı seçenekle indirilmeye çıkacak meydana gelen G Flex 2, 2 GB ve 3 GB RAM alternatifleri ile kullanıcıların beğenisine takdim edilecek .

Bir evvelki versiyonundan çeşitli olarak 5.5 inç ekran boyutu ile karşımıza çıkan G Flex 2, ekranını küçültürken bundan önce 720p meydana gelen çözünürlüğünü de 1080p'ye çıkartıyor.

13 magepiksel kamerasıyla lazer otofokus seçeneği de sunan cihaz, her ne civarı arka kamerada nihai derece kuvvetli dursa da özçekim kamerası olarak kullandığı 2. 1 megapiksel kamera ile belli bir süre eksik benzeri geldi bize.

Kıvrımlı ekran modası ne civarı aynı ritimde devam edecek ya da hakikaten LG benzeri şirketlerin ısrarı ve yönlendirmesi ile yaygınlaşacak mı bilinmese de LG G Flex 2 amaçlı kuvvetli ve seçim edilebilecek tek telefon diyebilirim gönül rahatlığıyla fakat tabiki nihai sözü söylemeden önce ne süre ülkemize geleceğini ve maliyetini da görmemiz gerekecek.

Yorumlar