Android kullanıcıları bu araştırmaya çok kızacak!

AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI'de yayınlanan tek araştırmaya yönelik iPhone kullanıcıları Android kullanıcılarına yönelik hem tek daha zengin hemde daha akıllı . Chitika'nın Alaska, Montana ve Vermont eyaletlerinde yaptığı denetim da iPhone kullanım oranının öbür eyaletlere yönelik tek sürü daha çok meydana geldiği belirtildi.

Bu eyaletlerdeki üniversite mezunlarının da tek sürü olması ışığında ölçümlendirme yapan firma , iPhone kullanıcılarının daha akıllı meydana geldiği kararı aldı . Chitika'ya yönelik iPhone kullanıcıları yalnızca zeka olarak değil bununla birlikte parasal olarak da Android kullanıcılarından önde gözüküyor. Chitika'nın yaptığı bu türden araştırmalar önce değil. Akıllı telefon kullanıcıları aralarında yapılmış olan öbür araştırmalarda da aynı neticelere ulaşılmıştı.

Ladbrokes şirketi de 2014 senesinde yaptığı araştırmada 1000 mobil edevat kullanıcısına tek zeka testi uyguladı. iPhone kullanıcıları hız ve beyin fonksiyonlarının ölçüldüğü testte 94 saniye ile en çabuk akıbete erişen grup oluyor . iPhone kullanıcılarından hemen ardından 2.sırada 99 saniye ile Google Nexus kullanıcıları yer ediniyor .


Ayrıca testi en çabuk tamamlayan tek Samsung kullanıcısı olsa da Samsung kullanıcıları evrensel sıralamada 103 saniye ile 3. olabildi. HTC kullanıcıları ise aynı testi 105 saniyede bitirerek 4. sırada bulundu . Blackberry kullanıcıları ise 118 saniye ile en yavaş grup oluyor .

Öte taraftan Android cihazları AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI'de daha çok satılsa da iPhone AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI'deki en fenomen telefon olma özelliği aynı ritimde devam ettiriyor. AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI çapında akıllı telefonların %42'si iPhone, 2. en fenomen edevat ise Samsung'un mobil edevat yeni sezon modelleri yer ediniyor .

Yorumlar