Motoheroz Android Oyun İncelemesi

Xbox Live Arcade’i kasıp kavuran RedLynx’in eğlence dolu Trials oyunlarını denediniz mi? RedLynx, vaktinizin nasıl geçtiğini anlayamayacağınız, mücadelelerle dolu, daha iyi olmak için her bir hareketinizi mükemmele ulaştırmanız gereken zamana karşı yarıştığınız bir platform/yarış oyunuyla iOS platformunda oyuncularla buluşuyor.
Motoheroz İncelemesi
Motoheroz for Android
WiiWare’deki MotoHeroz’dan yola çıkılarak hazırlanmakta olan oyun birçok elementi içerisinde barındırıyor. önceki RedLynx oyunlarına ek olarak bundan böyle farklı tasarımlı araçlarınız mevcut ve bunların en çok hızlarını, hızlanma güçlerini vb. niteliklerini bölümleri oynadıkça kazandığınız paralarla yükseltebiliyorsunuz. Her bir bölümde haritanın sonuna ulaşmaya çalışırken yarıştığınız bir zaman sınırı mevcut. Haritalarda önünüze jetpackler, turbolar vb. güçler çıkıyor, bu sayede oynanışa çeşitlilik geliyor. Oyunun asıl amacı ise her bir kısmı belirli bir sürenin altında bitirip üç yıldızı kazanmak ve inanınki bu hiç basit değil. işte burada az evvela bahsettiğim yükseltmeler ve hareketlerinizde mükemmel ayarlamalar devreye giriyor.


Görseller ve genel tasarımlar gerçekten başarılı. Haritalar ayrıntılı şekilde tasarlanmış. Haritalara hususi araçlar, oynadığınız dünya ile bir bütünlük içinde. Görüntüde hiçbir takılma yaşanmıyor, çok fazla akıcı bir oyun yapısı mevcut. MotoHeroz, kolay bir mantıkla, ekrandaki cihet-hızlanma-yavaşlama tuşlarıyla oynanıyor. Oynamayı öğrenmesi çok aşırı basit. Başlangıçta her şey güzel giderken, iki-3 yıldızı kazanacak süreye ulaşmak istediğinizde işler biraz zorlaşıyor. Belirli bir süreyi yakalamak istiyorsanız aracınızın ne zaman hızlanıp yavaşlayacağını, inişlerini, özel güçlerin kullanımını çok fazla dikkatli ayarlamanız gerekiyor. Bu tür kontrol gereksinimi oyuna ayrı bir zorluk katıyor ve henüz başlayan birinin içindeki mücadeleci ruha davet yapıyor.

Yorumlar