Cut The Rope for Android İnceleme

Şeker düşkünü şirin uzaylı Om-Nom’ı hatırladınız mı? hepimizin oynayabileceği oyun yapısı, eğlenceli bulmacalarıyla uzun zaman oyuncuları tatlılığıyla ekranlara bağlayan Om-Nom arka döndü. Bu sefer işin içine süre yolculuğunu ve birçok yeni oyun elementini de ekleyerek…

Cut The Rope for Android
Cut The Rope for Android İnceleme
Cut the Rope serisinin iPhone ekranını kullanmaya birazcık bile tanıdık olan herkesin oynayabileceği bir tarzı olduğunu nerdeyse biliyoruz. seri; tatlılıkla yoğrulmuş şeker canavarı Om-Nom’ı ve grafikleri, derhal öğreneceğiniz kontrolleri ve çözerken eğleneceğiniz bulmacalarıyla özellikle iOS platformunda büyük bir üne sahip. Birkaç yıllık aradan sonra ise süratli yeni oyunuyla, ki Time Travel ekiyle dahi ilgimi çekmeyi başardı, önemli noktasını koruyup çok daha eğlenceli şekilde App Store’da yerini aldı.


Cut the Rope’da bölümleri geçmenin kuralı basit: şekeri Om-Nom’a ulaştır. Oyununun ana temasının zaman yolculuğu olması dolayısıyla artık şekerlere özlemle ve kendisine şekeri getiremediğinizde hayatının amacını kaybetmiş bunun gibi bakan iki adet Om-Nom’ınız var. bir tanesi geçmişe giden Om-Nom; diğeri ise bölümün temasına göre Antik Yunan, Orta çağ, korsan gemisinde vb. yaşayan Om-Nom’ın ataları. Her bir zaman diliminin kendine has oyun elementleri var. Korsan gemisi bölümlerinde dokunulduğunda patlayan mayınları uygulamanız gerekirken, Taş Devri’nde zamanı manipüle edeceksiniz.

Cut The Rope for Android İnceleme
Cut The Rope for Android
Bulmacalar, tek bir hamleyle bitirilebilecek seviyede başlayıp, ilerledikçe gerçekten bir şeyler başardığınızı hissettirecek zorluk seviyesine ulaşıyor. Asıl erek her bölümde bulunan 3 yıldızı birden toplamak olduğundan kimi bölümlerde zamanlamanızın aşırı iyi olması gerekirken kimisinde ise doğru hamleleri art arda yapmanız gerekiyor. lakin sakın korkmayın, istediğiniz zaman istediğiniz bölümü tekrar tekrar oynayabiliyorsunuz.

Yorumlar