Sony Xperia Z Modellerine Android 4.4.4 Güncellemesi

Xperia Z1 Compact ve Xperia Z1 modelleri için Android 4.4.4 güncellemesini yayınlayan Sony, güncelleme kapsamına bu defa Xperia Tablet Z modelini ekledi. Avrupa operatörler vasıtası ile tabletin LTE sürümü için dağıtılan güncellemenin kısa süre içerisinde Xperia Tablet Z’nin Wi-Fi sürümü de kapsamı bekleniyor.
Sony Xperia Z Modellerine Android 4.4.4 Güncellemesi Geliyor
Sony Xperia Z
Xperia Z, ZL ve ZR içinse Sony henüz ürün sayfasındaki yazılım bilgilerini güncellemedi. Söz konusu modeller için de kısa zaman arasında Android 4.4.4 güncellemesinin başlatılması muhtemel görünüyor.

Sony, Xperia Z serisi cihazlar için Android 4.4.4 KitKat güncellemesini resmen başlattı. Fransa’da SFR operatörü aracılığıyla başlayan güncellemenin kısa süre içinde bütün Avrupa’ya yayılması bekleniyor.


10.5.1.A.0.283 yapı numarasına sahip güncelleme Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR ve Xperia Tablet Z modellerini kapsıyor. Oldukça çok iyileştirme ve geliştirmenin yer aldığı Android 4.4.4 güncellemesindeki yeniliklere alt bölümden göz atabilirsiniz.

* Geri planda sağlanan optimizasyonlar sayesinde daha uzun pil ömrü

* E-Posta uygulamasında kararlılık artırıldığı, performans geliştirmeleri var

* MMS, Takvim, Wifi, rehber ve daha fazla uygulamada umumi iyileştirmeler

* Android 4.4.4 güncellemesine dahil edilen güvenlik düzeltmeleri
Sony Xperia Z Modellerine Android 4.4.4 Güncellemesi Geliyor
Sony Androd 4.4.4 Güncellemesi
Sony sayfasından yapılan açıklamaya göre şuan için Sony Xperia Z modelleri güncellemeyi alabilecek, Sony Xperia ZR ve Sony Xperia ZL modellerinin güncellemeyi ne zaman alacağı bilinmiyor.

Güncelleme yakın süre arasında Global olarak yayınlanacak, cihazlarınızdan güncelleme kontrolünü sürekli şekilde yapmanız önerilir.

Yorumlar