Huawei Ascend P7 Root Nasıl Atılır?

Huawei’nin ürettiği Ascend P7 orta segmentte yer alan harika bir telefon. Tasarım olarak en ince akıllı telefonlardan olan Ascend P7, donanım şekilde de aşırı iyi özelliklere sahip. Huawei adı şu an memleketimizde pek bilinmese de Ascend P7 düşünenler bu cihazı seçerlerse aldıklarına pişman olmazlar.

Huawei Ascend P7 Nasıl Root Atılır?
Huawei Ascend P7
Ascend P7 edinmeyi düşünüyorsanız veya Ascend P7 ‘ye sahipseniz ve Root yapmayı düşünüyorsanız aşağıdaki işlemlerle cihazınızı Root yapabilirsiniz.

İşlemleri yapmadan öncelikle bilgisayarınıza  BURADAN Root Genius uygulamasını, ardından BURADAN Huawei HiSuite uygulamasını indirip kurun.

Huawei HiSuite ve Root Genius uygulamalarını bilgisayarınıza kurduktan sonra Ascend P7 cihazınızda Ayarlar/Telefon Hakkında/Ana Bant Sürümü tarafına birkaç defa basarak Geliştirici Seçenekleri’ni aktif edin. Geliştirici alternatifleri aktif olduktan sonra tercihler içinden USB Debugging (Hata ayıklama) seçeneğini aktif edin.


Hata Ayıklamayı aktif ettikten sonra bilgisayarınıza USB kablo ile telefonunuzu bağlayın ve HiSuite uygulamasını açın. İlk defa bağlantı kuruyorsanız HiSuite, P7 cihazınıza bir uygulama kuracak. Kurulumdan sonra Ascend P7 için Bağlantı modu olarak HiSuite ‘i seçin. tüm işlemler başarılı bir biçimde gerçekleştikten sonra USB kabloyu telefondan çıkartın ve HiSuite uygulamasını kapatın.

HiSuite ile işlem yaptıktan sonra Root yapmak için lüzumlu işlemlere geçelim.
– Root Genius uygulamasını yönetici olarak bilgisayarınızda açın
– USB kablo ile Ascend P7’yi bilgisayarınıza bağlayın
– Bağlantı çeşidi şekilde HiSuite seçin
– Root Genius uygulamasında Next (sonra) tuşuna basın ve bekleyin
– işlem bitince 7 yine başlayacak ve açılışta ROOT için gerekli yüklemeler yapılacak.
– P7 yüzde yüz açıldığında Root Genius üstünde Rooted yazısı görünecek.
–  BURADAN Super Su uygulamasını P7’ye yükledikten sonra  bundan sonra cihazınızı tamamen Root yetkisine sahip olmuş şekilde kullanabilirsiniz.

Yorumlar