HTC Zoe Beta Yayınlandı

HTC tarafında sadece HTC cihazlara hususi olarak geliştirilecek olan ve genel olarak HTC One M7 cihazı için üretilecek olan yeni ve ilk HTC programı bugün itibaren yayınlandı.
HTC Zoe Beta Yayınlandı
HTC Zone Uygulaması
HTC Zoe adına sahip olan yeni uygulama kullananın 16 adet videoyu geri arkaya birleştirmesine yarayacak, yalnızca video değil resimleride arka arkaya birleştirmeye yarayacak olan uygulama HTC cihazlara özel olarak sunulacak.

HTC tarafından ilk Android uygulaması olarak özel HTC One M7 cihazına geliştirilen uygulama Android 4.4 işletim sistemine sahip cihazlar sebebi ile da kullanılabilecek.


Zoe beta şekilde yayınlandı, beta uygulama ilgi gördü.

HTC yönünden bugün beta şekilde yayınlanan uygulama yabancı kullanıcılar yönünden kısa zaman içerisinde büyük ilgi gördü, uygulama yüklendikten sonra ilk olarak size nasıl ve nelerin yapılacağı videolu ifade olarak gösteriliyor.

Bu adımdan sonra kendiniz dilediğiniz her fotoğrafı ve ya videoyu istediğiniz gibi düzenleyebiliyorsunuz, uygulama ücretsiz olarak yalnızca HTC cihazlar ve HTC dışında Android 4.4 işletim sistemine sahip cihazlar sebebi ile kullanılabiliyor.

Yorumlar