Çin Malı Galaxy Note4 Duyuruldu

Çin denince akla ilk Çin malı cihazlar olmakta, genel olarak Çin ülkesinde üretilen ve hariç ülkelere ihracatı dahi yapılan Çin malı cihazlar Türkiye’de epey bir fazla talep görüyor.
Çin Malı Galaxy Note 4
Bu ilgiden memnun olan Çinliler de bugün itibariyle Samsung tarafından tanıtılacak olan Galaxy Note 4 modeli daha tanıtılmadan Çin malı versiyonunu ürettiler.

Çin malı denince akla ilk olarak gelen Çin çoğunlukla Apple cihazlara talep gösterse de Samsung yönünden üretilecek olan cihazlarda baya bir talep çekiyor, bugün tanıtımı Çin'de gerçekleşen GooPhone N4 modeli özellikleriyle beraber dikkatleri dağıtıyor.


Çinliler tarafından imal edilen bu tür yeni cihazların asla alınmaması gerekli diyebiliriz, orjinal Samsung Galaxy Note 4 modeline göre yoğun şekilde geride olan ve 500 mt. ileriden rahatlıkla Çin malı olduğu anlaşılan bu tür cihazlar hem sizin sağlığınız hem cinsel sağlığınızı derinden etkiliyor.

5.7-inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü ekran, 13MP arka kamera, 5MP ön kamera ve üç.200mAh kapasiteli batarya, 1.7GHz  çalışan sekiz çekirdekli Mediatek MT6592 işlemci ve 2GB RAM gibi özelliklere sahip olan N4 modeli Çin'de 200 Amerikan Doları ile satışa sunulacak, cihazın dizaynı ise maalesef berbat durumda denebilir.

Yorumlar