Yeni Nexus Cihazlarını Motorola Üretecek

Google’ın bir sonraki Nexus akıllı telefon için Motorola ile işbirliğine gideceği iddia edilmektedir. AndroidPolice sitesinin kendi kaynaklarına dayandırarak aktardığı habere göre Google ve Motorola’nın üstünde çalıştığı bir sonraki Nexus (Nexus 6) akıllı telefon 5.9-inç büyüklüğünde ekrana sahip olacak. Sitenin elinde bu bilgiyi doğrulayacak herhangi bir evrak yada görsel yok lakin Androidpolice sitesinin sicili güvenilir bir kaynak olduğunu belirtmekte yarar var.
Yen Nexus Cihazlarını Motorola Üretecek
Motorola Nexus 6

Ekim ve ya kasım ayında satışa sunulması planlanan yeni Nexus akıllı telefon için iddiaya göre bazı operatörlerle anlaşma sağlandı.

önümüzdeki haftalarda yeni Nexus telefon ve tablete ilişkin daha fazla bilginin gün yüzüne çıkması bekleniyor. Zira Google sonbaharda Android L’nin resmi dağıtımını gerçekleştirecek ve bu dağıtım bir tablet ve ya akıllı telefon eşliğinde olacak.

Yeni Nexus tabletin HTC cephesinden geleceğine kati gözüyle bakılıyor, nitekim Google kodlarında bu hal doğrulandı. Nexus telefon içinse Google’ın hangi üreticiyle işbirliğine gideceği ise hala bir sır.


Yorumlar