En iyi Android Telefonlar [Mayıs 2014]

En iyi android telefonlar mayıs 2014
En iyi android telefonlar 

Bu aydan itibaren sizlere her ay güncel olarak ayın en iyi android telefonlarını sunmayı düşünüyoruz.Tabi bu sizlerin görüşlerinize göre düzenlenecek.Talet gelirse tabletler için de aynısını yapacağız. En iyi android telefon başlığı altın sizlere android'in en'lerini sunacağız.

5 - Nexus 5


nexus 5 android cihazı
Nexus 5 

Nexus 5 parmak izi tarayıcıları, kalp hızı monitörleri ve su yalıtımı gibi fantezi özellikleri eksikliği olabilir, ama gerçekten hem geliştiriciler ve kullanıcılar için Android Google'ın benchmark uygulaması olarak kabul edilir ne iddia edemez. Nexus hat bir güncelleştirme ihtiyacı olan (ve söylendiğine Android Gümüş girişiminin bir parçası olarak yenilenen edilecektir) bu donanım açısından HTC One M8 ve Samsung Galaxy S5 gibi telefonlar ile rekabet kalmak istiyorsa, ancak doğrudan bir boru hattı Google'dan Android güncellemeleri kendi yararları vardır. Cazip fiyatlandırma Android kesinliği için tasarlanan bu telefon büyük bir beraberlik olmaya devam ediyor.

4 - LG G Pro 2

LG G Pro 2 android cihazı
LG G Pro2

Biz G Pro 2 sessizce LG'nin G2 ve G3, onun yakındaki izlem ait başlattı arasında sıkışmış modası, kayacağını o anlamda olsun, ama şimdi en azından açısından, piyasadaki en iyi Android telefonlardan biri olmaya devam sırf cihazın güç ve performans. Büyük bir ekran ve güçlü Snapdragon işlemci G'den sonra lusting bize  Pro 2 bir ABD sürümü umutları muhtemel G3 duyuru ile yok olacak olsa bile.

3 - Sony Xperia Z2

Sony Xperia Z2 android cihazı
Sony Xperia Z2

Mobil Dünya Kongresi'nde Xperia Z2 çevresindeki tüm tantana için, telefonları fırlatma geldi ve bu ay oldukça sessizce gitti. Su geçirmez yapı gibi ekstralar getirerek kenara Sony'nin pazarlama ve serbest stratejisi, Xperia Z2, mükemmel bir kamera ve keskin ekran dahil bir üst sınıf Android smartphone, istediğiniz tüm özelliklere sahiptir. Sony'nin şık tasarımı paket ve uygun bir ABD serbest bırakılması için Japon teknoloji devi yalvarıyor bize tutmak için yeterli.Sokakta Word Devletleri'nde müşteriler bu yaz kilitsiz cihazı almak mümkün olacak olmasıdır.

2 - Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 android cihazı
Samsung Galaxy S5

Nisan en yüksek  ilk beş için bir beyin, ama Galaxy S5 sollamak için bize yeterli gelmedi. Bir katı, biraz tekrarlı , geçen yılki Galaxy S4 üzerinde yükseltilmişi, S5 bir parmak izi tarayıcı ve kalp hızı monitörü gibi yenilikçi özellikleri ile güzel bir 5.1-inç Super AMOLED ekran karıştırır. Toza ve suya karşı direnç için IP67 sertifika sadece telefonun en iyi özelliği olabilir, ama Samsung'un şişirilmiş yazılım bu pozitif çok iyi.

1 - HTC One M8

HTC One M8 android cihazı
HTC One M8

HTC Android ilk günlerinden bu yana uzun bir yol kat etti ve bir M8 daha bu gerçeğin büyük kanıtıdır. HTC'nin yeni amiral gemisi tasarımı Sense 6.0 ve Android KitKat kurnazca tweaked uygulanmasına kalitesi oluşturmakta. M8 için listemizdeki en büyük tehdit Galaxy S5.


Yorumlar