Android Çatlak Ekran Uygulaması



Artık sinirlendiniz ve eskisi gibi telefonunuza kıyıp atıp kıramıyorsunuz, işte size bir çağre bu uygulama sayesinde android cihazınızı artık kırabilirsiniz.


Uygulama sayesinde isterseniz arkadaşlarınıza uygulamayı çalıştırdıktan sonra android cihazınızı verin ve telefonu salladığında veya ayarlarından ayarladıktan sonra android cihazınızın ekranına tıkladığında ekranı kırdığını sansın. Bu sayede hem de arkadaşlarınızla eğlenmiş olursunuz.


Android cihazınız bu uygulamayı açtığınız sırada ses seviyesi en üst seviyeye çıkartırsanız daha iyi bir haliyle çalışacaktır. Efektler ses seviye yüksek olduğunda daha canlı çıkıyor ve gerçek kırılma sesi ile bilmeyen insanı korkutuyor.


Android cihazınızda uygulamayı iki şekilde kullanabilirsiniz. İsterseniz android cihazınızı salladığınızda kırılır isterseniz ise ekrana dokunduğunuz anda kırılabilir şekilde ayarlayabileceksiniz. Benim önerim ekrana tıkladığında kırılınca daha etki oluyor daha önce java sürümünde telefonunuzu sallayınca kırılanı olduğundan bir çok kişi bu uygulamayı bilir ama ekrana tıklayınca kırılmayı bilmeyenler vardır.



Yorumlar

Yorum Gönder