Angry Birds indir

Angry Birds
Android oyunlar arasında yer alan Angry Birds oyunu aynı zamanda Android’ in yayılmasında, ünlenmesinde de oldukça önemli bir rol oynamıştır. Şimdi bu güzel oyunu, bilgisayarınızdan ya da telefonlarınızdan da rahatlık ile oynayabileceğiniz duruma getirilmiştir. Oyunun geniş bir kitleye sahip olması da oyunun sevilmesinde etkili bir faktördür. Oyunun konusu ise; yumurtaları çalınan kuşların intikamlarını almak için mücadele verişlerini kapsamaktadır.
Oyuna başlamak için “Oyna” tuşuna bastıktan sonra ilk aşamayı seçmelisiniz ve oyuna başlamalısınız. Yapmanız gereken hareketler; bilgisayardan oynuyor iseniz, Mouse ile sinirli olan kuşları fırlatıp oyunda bulunan domuzcukları vurmanız ve bu şekilde bunları yok etmeniz. Oyunda ki bütün etaplar için farklı kurallar geçerli olmaktadır. Oyun toplam olarak sadece 20 Etaptan oluşmaktadır. Etaplar ilerledikçe de oyun giderek zorlaşmaktadır.
Oyun içinde kolaylık sağlaması açısından Mouse’un sol tuşuna basarak ekranınızı sağa ve sola kaydırmanız yeterli olacaktır. Bu sayede hedef almanız çok daha basit duruma gelecek ve oyun içerisinde yüksek skorlar elde etmenizi sağlayacaktır. Bilgisayarınızın yanı sıra android uyumlu telefonlarınızdan da rahatlık ile bu oyunu oynayabilir. Eğlenceli dakikalar yaşayabilirsiniz.
Angry Birds

Angry Birds

Angry Birds

Angry Birds indir

Yorumlar